Dilluns arrenca (Im)Perceptibles, una campanya per combatre accions discriminatòries vers el col·lectiu LGTBIQ+ al Solsonès

Dilluns es publicarà a les xarxes socials el primer dels quatre vídeos de sensibilització per posar de relleu que hi ha un tipus d’agressions o discriminacions invisibles i subtils que, malgrat que no es vegin, existeixen. És una iniciativa de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal a través del SAI, el Servei d’Atenció Integral, i La Cugula, l’entitat constituïda a l’octubre que vol donar veu a la comunitat LGTBI a la comarca, visibilitzar els seus drets i reivindicar el seu espai en un entorn rural.

Els tècnics del SAI manifesten que sovint oblidem que les etiquetes són discriminatòries i que no engloben totes les realitats existents. Per això es vol animar la ciutadania a reflexionar i ser conscient de la diversitat i la riquesa que aporta. Cada vídeo de la campanya posarà el focus en un dels eixos en què es produeix aquesta discriminació: orientació sexual, expressió de gènere, identitat de gènere i sexe biològic. Es podran veure a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal i La Cugula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *