Aquesta setmana fa parada a Solsona una iniciativa radiofònica que vol posar en valor la cultura de les zones rurals del país

Som Catalunya és el projecte personal de Francesc Busquets, un osonenc que, després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant 20 anys, va decidir fer un canvi de vida. Després de fer el camí de Santiago va deixar enrere les grans ràdios comercials i va muntar un petit estudi de ràdio en una furgoneta, on viatja pels petits pobles i ciutats rurals de Catalunya per conèixer la seva gent. Francesc Busquets explica la primera impressió que s’ha endut de Solsona:

 Recollint les impressions de la gent del carrer, publica podcasts al web somcatalunya.net, intentant donar a conèixer els petits pobles i ciutats des del punt de vista de la gent que hi viu. Posa l’accent en els aspectes culturals i de patrimoni, pensant en els turistes potencials com a oients. Fins divendres, podeu trobar Francesc Busquets amb la seva furgoneta i el seu petit estudi de ràdio en qualsevol racó de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *