El Consell Comarcal trasllada a la direcció general de Joventut la seva preocupació per l’efecte de la pandèmia a les instal·lacions juvenils

Tal com va posar de relleu el conseller comarcal de Joventut, Xavier Castellana, en l’últim ple, les empreses gestores de les 10 instal·lacions juvenils que hi ha a la comarca han estat unes de les grans damnificades per la pandèmia. És per això que han cregut necessari, a través d’una moció, traslladar les inquietuds i les necessitats del sector a la Generalitat. Xavier Castellana:

Un dels problemes ha estat que, a l’hora d’aixecar les restriccions, no s’han tingut en compte les instal·lacions juvenils. Per exemple, per vacances de Nadal, haurien acollit grups juvenils com esplais, però la normativa, que no permetia trencar el grup bombolla, va provocar cancel·lacions. Un altre inconvenient és que, a part de donar servei a entitats juvenils i activitats escolars, també tenen un ús turístic, i en ser a mig camí de Joventut i Turisme no s’ha tingut prou en compte la seva especificitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *