Una vintena de veïns de Guixers comencen a netejar l’indret on a l’agost es van desmantellar 18.000 plantes de marihuana

Tres mesos després d’interceptar dues plantacions de grans dimensions al municipi, les restes de la infraestructura segueixen al mateix lloc. És per això que dissabte una vintena de veïns de la Vall de Lord es van organitzar per fer una matinal de neteja de l’entorn de forma altruista i voluntària.

L’Ajuntament de Guixers qualifica d’impecable l’actuació policial dels Mossos a l’agost, sobretot el fet de no haver hagut de lamentar danys personals. Amb tot, lamenta que tres mesos després els ferros, plàstics, restes de menjar i deixalles continuen al mateix lloc sense que cap administració superior se n’hagi fet càrrec. Jordi Selga és l’alcalde de Guixers:

En la jornada de dissabte es van treure diversos big bags plens fins dalt de deixalles i també molts metres de mànegues de reg. Amb tot, encara resta una part de la infraestructura de la plantació per netejar, per la qual cosa demanen la col·laboració d’administracions superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *