El Consell Comarcal finalitza la millora de camins d’interès comarcal en quatre municipis

El total dels treballs ha costat més de 301.000 euros finançats pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

En concret, s’han formigonat cunetes i s’han fet diverses actuacions en un tram d’un quilòmetre entre l’Hostal de Cirera i Cambrils, en terme de Lladurs. Pel que fa al tram que uneix Odèn amb Orrit i el Cap del Pla, s’ha aplicat una triple capa de reg asfàltic al tram inicial del Cap del Pla, en altres de puntuals fins al baixador del pont d’Orrit i a l’inici del trencant cap al camí de Timoneda. Tot plegat, per un import de 117.000 euros. A Solsona, s’han fet millores també amb reg asfàltic al camí de la depuradora a Riner per valor d’11.000 euros. Pel que fa a Riner, la inversió s’apropa als 100.000 euros. S’ha actuat al vial que uneix Santa Susanna amb Freixinet i segueix cap a Su amb reparacions de flonjalls amb fresat i repavimentació. Finalment, s’han destinat prop de 75.000 euros en dues actuacions a Pinós: el camí de Pinós, on s’han formigonat cunetes i s’hi ha aplicat reg asfàltic, i a la millora del camí que passa per Su, Pinós, la Rasa de Cuiner i el Ramal d’Ardèvol, on s’han arranjat flonjalls i s’ha millorat el ferm.

El Consell Comarcal destaca que aquesta és la major inversió de l’any de l’ens, que ha permès millorar la funcionalitat d’aquestes infraestructures i fer-les més segures per a les persones usuàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *