Una quinzena d’establiments del Solsonès se sumen a La Festa de Benvinguts a Pagès el primer cap de setmana de juny

Es tracta d’una iniciativa per descobrir el món rural de la mà d’elaboradors i productors.

Els visitants de la comarca podran gaudir de tres experiències diferents. Per primera vegada s’adhereix a la iniciativa el Celler del Santuari del Miracle, oferint la possibilitat de conèixer de prop el procés de producció dels seus vins i tastar els seus productes en un entorn emblemàtic. També s’hi suma la formatgeria ecològica Aubagueta de Biosca. Finalment, per segon cop l’explotació de Llobera Gall ecològic Bec d’Or tornarà a obrir les seves portes.

L’horari de les visites serà el dissabte 1 de juny de 10 a dues i de 4 a 7 i el diumenge 2 només en la franja de matí. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia amb les explotacions a través de la seva fitxa a la pàgina web de Benvinguts a pagès. Un cop feta la reserva, cal esperar una trucada o un correu electrònic de confirmació. Els membres del Club Súper 3 que presentin el carnet rebran un obsequi per part de l’explotació.

La Festa de Benvinguts a Pagès també té un establiment de restauració i 10 allotjaments adherits al Solsonès, que disposen d’ofertes especials. Podeu consultar-los al web de la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *