Una avaria a la xarxa d’aigua afecta el subministrament al sector oest del municipi fins avui al migdia

Una avaria en un tub de la xarxa d’aigua de Solsona detectada ahir a quarts de quatre de la tarda a la plaça del Camp ha deixat sense subministrament bona part del sector oest del municipi, concretament a la banda dreta de la carretera de Torà, Cal Llarg i masies de Sant Honorat. Els operaris del Servei Municipal de l’Aigua hi treballen des d’ahir i preveuen restablir el subministrament amb completa normalitat avui a la una del migdia com a molt tard.

L’incident a la xarxa ha estat causat per l’arrel d’un arbre de la plaça del Camp, que ha provocat la ruptura d’un tub de fibrociment. L’avaria va detectar-se a causa del sobreeiximent d’aigua sobre el paviment. Els operaris municipals, que van tallar el subministrament ahir cap a les cinc de la tarda, han obert una rasa i duen a terme els treballs per arranjar el tub amb brides de reparació.

Mentrestant, de manera provisional, s’ha restablert el servei a una part del sector afectat mitjançant una altra línia de la xarxa, si bé amb una pressió inferior. Amb tot, els immobles que tinguin els dipòsits situats a la part superior de l’edifici segurament romandran sense aigua fins al migdia.

També ahir es va produir una altra avaria, de menys envergadura, que va afectar els polígons industrials i algunes cases properes a Cal Xuxa, però es va poder resoldre al llarg de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *