Torna el ‘Si Vols’ a Solsona FM

Dotze anys després d’abaixar la persiana, el Si Vols torna a les ones de Solsona FM. A partir del divendres 31, a ‘Si Vols… el retorn’ s’emetran espais monogràfics de tres quarts d’hora dedicats a les persones caps de llista de les eleccions municipals a Solsona pel proper 28 de maig.

La pretensió no és parlar de política, ni de partits, ni de programes, sinó de conèixer la persona des de diversos punts de vista: trets biogràfics, aficions, activitats, opinions… Tot plegat, amb el to desenfadat, amè, cordial i amb sentit de l’humor que caracteritza el ‘Si Vols’. L’equip està format per Ramon Segués, Josep Maria Pujol, Josep Pelegrina ‘Pele’, Jordi Vilalta i Jaume Subirà.

Durant sis setmanes, s’entrevistaran els caps de llista per Solsona. Estrenarà el programa Elis Colell (Junts) el dia 31. Després d’un parèntesi per la Setmana Santa, el 14 d’abril serà el torn del cap de files del PSC, Mohamed El Mamoun, seguit de Pilar Viladrich (ApS-CUP) el dia 21 i Ramon Ribalta (PP) el 28. El 6 de maig l’entrevistat serà Marc Barbens (Treballem per Solsona). Totes les entrevistes seran en divendres a 2/4 de 9 del vespre exceptuant la darrera, amb Judit Gisbert (ERC) com a protagonista, que s’avançarà al dijous 11 de maig per evitar coincidir amb l’inici de la campanya electoral. La principal novetat del retorn del ‘Si Vols’ és que el programa també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Solsona FM amb el suport tècnic de Marc Vilà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *