Elis Colell presenta una candidatura amb 15 persones que conformen una suma de “talent únic, especial i irrepetible”

Un centenar de persones es van reunir dissabte a la tarda a l’auditori de la sala polivalent per conèixer l’equip de Junts per  Solsona a les eleccions del 28-M. Elis Colell en va anar desgranant els noms i les principals qualitats de cadascun dels membres. Cadascun d’ells va anar col·locant les peces d’un puzle amb el plànol de Solsona simbolitzant la seva aportació al projecte. Tot i que encara no se n’ha definit l’ordre, formen part de la llista de Junts Eduard Farrés, Eva Boixadera, Jordi Santasusana, Alba Masana,  Max Sokhatsky,  Ester Baiget, Núria Bonet, Pau Mujal, Gemma Muntada, Bachir Challali, Glòria Salas, Miquel Mingorance, Joan Ramellat, Josep Guix i Lluís Folch. Elis Colell els defineix com un equip amb un esperit de servei i unes ganes de treballar elevades a la mil·lèsima potència. Les seves màximes seran tres C: ciutadania, ciutat i consistori:

Va assistir a l’acte de presentació de dissabte el Secretari d’Organització de Junts, David Saldoni, i hi van intervenir  els exconsellers d’Economia i Drets Socials, Jaume Giró i Violant Cervera. Giró parlava de la necessitat de tenir un partit fort al darrera de la candidatura per afrontar la complexitat dels moments que venen:

Per la seva banda, Violant Cervera destacava la proximitat de l’administració local i la visió de conjunt de comarca:

En aquest sentit, Elis Colell va agrair el suport dels alcaldes de la comarca a l’acte i els va emplaçar a recuperar conjuntament el govern del Consell Comarcal. Entre els assistents, hi havia els batlles de Riner, Joan Solà; Xavier Vilalta, de Pinós; Daniel Rovira, de Lladurs; i Marià Torra de La Molsosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *