Territori de Masies promou el consum conscient i de proximitat oferint la Cistella del Territori en allotjaments turístics durant la Setmana Santa

Vuit establiments de turisme rural del Baix Solsonès i la seva àrea d’influència obsequiaran els seus hostes amb un lot de productes propis de la cooperativa i les seves sòcies. Serà a partir de demà i fins al Dilluns de Pasqua en el marc del servei Nevera Plena.

Es tracta d’una campanya per al foment i la promoció del consum de béns i serveis locals, així com del turisme responsable i sostenible. La Cistella del Territori té tres lots amb assortiments diversos per valor de 25, 50 o 100 euros. Després es podrà aconseguir fent la comanda a través de la botiga en línia una setmana abans de l’estada. Tant la Cistella del Territori com Nevera Plena tenen com a objectiu prioritzar el foment dels circuits curts de comercialització i el consum capaç de maximitzar la sostenibilitat i la resiliència de la zona, així com la seva autonomia i benestar social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *