Territori de Masies organitza una ruta divulgativa per les plantacions de pomeres de Biolord

Tindrà lloc aquest diumenge al matí i finalitzarà amb un tast maridatge de productes de proximitat. Les inscripcions es poden formalitzar enviant un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat, trucant al 693 054 437, 693 054 437, o bé presencialment al nou Espai Cooperatiu del Miracle fins divendres. La sortida costa 6 euros per al públic general i 4 per a les persones sòcies de Territori de Masies, que cal abonar el mateix dia de la sortida.

Dinamitzat per l’equip de Biolord, el recorregut començarà a les 11 del matí des de l’hotel restaurant El Monegal de Guixers i inclourà aturades en els punts d’interès al llarg de l’itinerari. Es parlarà del conreu i la recol·lecció de les pomes i de la seva posterior distribució. En acabar, pels volts de 2/4 d’una, s’oferirà sidra i suc de poma ecològica i croquetes de Territori de Masies.

Poma de Muntanya Biolord és actualment una cooperativa que produeix pomes ecològiques de muntanya que va néixer el 2012 de la mà de 7 veïns de la Vall de Lord. Buscaven una alternativa sostenible per a una economia de muntanya molt afectada per la crisi, limitada al turisme de segona residència i amb poca capacitat ocupacional.

La sortida de diumenge s’emmarca en “Coop de Territori”, un projecte de les cooperatives Biolord, Territori de Masies, Riuverd i l’Arada. Forma part de l’eix nord-sud del programa, que vol reforçar les sinergies entre els dos extrems de la comarca a favor de l’economia social i la cultura cooperativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *