L’Arxiu Comarcal del Solsonès celebra la Setmana Internacional d’Arxius amb una mostra d’autògrafs de personalitats catalanes

Porta per títol “La vitrina tafanera” i aplega signatures autògrafes de diversos personatges catalans dels àmbits de la cultura, la música i la literatura catalana del fons Lluís Cornet Arboix. Cornet era un veterinari i activista cultural nascut a Manresa però molt vinculat a Sant Llorenç que va dipositar el seu fons documental a l’Arxiu Comarcal del Solsonès. Entre l’abundant documentació en destaca aquesta col·lecció d’autògrafs que va anar recollint al llarg de la seva vida de personatges com Salvador Espriu, Josep Pla, Joan Amades, Josep Puig i Cadafalch o Josep Maria Folch i Torres, entre d’altres. Estan acompanyades de breus dedicatòries dels autors, dibuixos i partitures musicals. Es pot visitar a l’Arxiu fins al dia 17.

La Setmana Internacional d’Arxius es commemora per a obrir aquestes institucions al públic i fer difusió d’alguns dels fons documentals que s’hi custodien, que és precisament una de les funcions dels arxius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *