Territori de Masies convida a descobrir el Baix Solsonès i els productes de proximitat a la Vesprada de Claret

La cita de cloenda de l’estiu de la cooperativa arribarà a la sisena edició el proper divendres 26.

A 2/4 de 7 de la tarda es podrà visitar el Parc de les Olors de Claret i la seva agrobotiga. A les 7 començarà una ruta que passarà per les ermites de la zona: Sant Donat i Sant Pere de Figuerola. Durant la caminada es repartirà coca i xocolata. La tercera proposta, a partir de 2/4 de 10 del vespre al Parc, és el sopar popular amb pa amb tomàquet, embotits, botifarra i formatges de les sòcies productores. Les postres seran un gelat d’Ambrosetti i, per acabar, un mojito elaborat amb herbes del Parc de les Olors.

Per participar a la Vesprada de Claret cal inscriure’s abans del dia 22 trucant al 693 054 437 o bé enviar un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat. Les places són limitades. El conjunt de les tres activitats costa 24 euros, si només es participa a la caminada, 6, i si només es vol assistir al sopar, 18. Hi ha descomptes per a les persones sòcies de la cooperativa.

Territori de Masies impulsa la Vesprada de Claret des del 2016 amb l’objectiu de promoure els productes de proximitat i les iniciatives del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *