Tallers, visites guiades i una exposició donaran la benvinguda al Pop

L’Amisol, l’Associació de Festes del Carnaval i la Colla Gegantera del Carnaval han fet públic el programa d’actes de presentació d’aquest gegant inclusiu del proper dia 17, que dona el tret de sortida al projecte “Carnaval per a tothom”.

Durant el matí es faran visites guiades de la mà dels gegants de Carnaval pel nucli antic sota el títol “Carnaval de Solsona, una història gegant”. Són gratuïtes, però cal fer-ne reserva prèvia a través de la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès. Hi haurà una sessió amb intèrpret de llenguatge de signes. Qui hi estigui interessat pot enviar un correu electrònic a info@carnavalsolsona.com. Paral·lelament, de 10 a una, hi haurà els gegants exposats al gimnàs de l’Escola Arrels Primària. També en aquest horari hi haurà diversos tallers i activitats gratuïtes a la plaça del Camp amenitzats per Pep Callau. El concurs de K-tifes, un taller de feltre amb l’Amisol, un de bitlles catalanes amb el Club de Bitlles Solsona, una classe de Zumba a càrrec d’Espaigua a 2/4 de 12, un taller per crear el teu pop de llana amb l’Associació de Dones del Solsonès i un taller de cal·ligrafia àrab a càrrec del GEDI són algunes de les propostes. També hi haurà una exposició de carrosses, jocs gegants i la iniciativa “Mulla’t amb el Pop”.

L’acte central per donar la benvinguda al Pop serà el dia 17 a les 4 de la tarda a la sala polivalent. També cal reservar gratuïtament l’entrada a través d’entrades.turismesolsones.com. En acabar l’acte, a la plaça de l’1 d’Octubre es podrà veure el nou element folklòric confeccionat pel Taller d’Escultura Casserras i fer-lo ballar. Amb tot, l’organització demana a la ciutadania que segueixi amatent a les xarxes socials i al web del Carnaval per si hi ha alguna alteració del programa a causa de la pandèmia.

Paral·lelament, es manté oberta la participació a la campanya de mecenatge del Pop.Es pot fer a través del web carnavalsolsona.com/pop o bé a les oficines de l’Amisol al Seminari. Amb una contribució a partir de 20 euros, els mecenes rebran un diploma, apareixeran a la foto amb tots els col·laboradors i tindran un parxe exclusiu per a la bata. Qui hi aporti 50 euros o més, a part d’això, el seu nom constarà en una placa a l’interior del gegant i rebrà un clauer exclusiu d’edició limitada fet a mà per l’Amisol. També entrarà en el sorteig de visites guiades a les Cases de Matamargó i Solsona Experience, sopars al Restaurant Crisami i al Bar Casal i un lot de productes del Carnaval de Solsona i el Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *