Solsona es convertirà de nou en el Barri de les Lletres i la Música durant l’agost

La Unió de Botiguers i Empresaris per al Solsonès repeteixen per segon any consecutiu aquesta iniciativa de suport als establiments i la cultura local, dos col·lectius que han patit especialment amb les restriccions de la pandèmia. Obres literàries proposades pels comerços i actuacions de músics locals en directe són l’eix d’aquesta iniciativa que es podrà gaudir els matins de dimarts a dissabte de la primera quinzena d’agost. Coordinen la Festa del Barri de les Lletres i la Música Montse Riu i Anna Camps. Riu explica l’objectiu de la iniciativa:

S’amplia la ubicació de les actuacions, que es repartiran entre el portal del Camp, les places de Sant Isidre i Sant Joan, l’espai de davant del Casal de Cultura i la placeta de davant de l’edifici Piscis de la carretera de Manresa.

Pel que fa al vessant literari, els comerços solsonins proposaran alguna obra. Les persones que la vulguin descobrir poden entrar a la botiga o empresa i demanar-ho i també, si volen, comprar-hi. La biblioteca Carles Morató compta amb un exemplar de cada llibre.

Per tal de fer la proposta de la Festa del Barri i de les Lletres més atractiva, es recuperarà la figura del pregoner, que farà una crida per animar a participar als concerts i, a més, anunciarà la proposta literària dels comerços i en llegirà alguna frase.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *