Solsona revalida les tres flors d’honor del moviment Viles Florides

Es tracta de la iniciativa que reconeix la tasca de millora de l’espai verd urbà. Divendres en van recollir el distintiu a Tarragona l’alcaldessa, Judit Gisbert; el regidor de Parcs i Jardins i Medi Ambient, Ramon Montaner; i la directora de l’Agència de Desenvolupament Local, Glòria Domínguez.

Solsona forma part de la xarxa de Viles Florides des del 2015 i des del 2017 conserva la distinció de tres flors d’honor. Per a l’alcaldessa, és un reconeixement a la sensibilitat creixent de Solsona amb un enjardinament que fa la ciutat més amable, estèticament atractiva i amb una major qualitat de vida per als seus habitants. Gisbert destaca que es fa amb consciència ambiental apostant per les plantes amb menors necessitats hídriques.

El regidor de Parcs i Jardins, Ramon Montaner, felicita el conjunt de la població que participa en l’ornamentació vegetal de la ciutat i, en especial, la dedicació de l’equip de jardineria de la brigada municipal, format per Àngels Massana, Àngels Simon, Carme Moraleda, Toni Vilaginés, Ramon Torra i Ramon Serra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *