El president de la Diputació de Lleida posa la Fira de l’Empelt com a exemple de certamen dinamitzador de l’economia local

Joan Talarn ho va afirmar ahir durant la inauguració del certamen. El màxim responsable de l’ens provincial va ser l’encarregat de tallar la cinta al costat del director dels Serveis Territorials de Presidència a la Catalunya Central, Ferran Octavi Martínez; la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón; la corporació municipal de Llobera; el diputat provincial Albert Bajona i la presidenta de la Fira de l’Empelt, Montse Cullell.

Joan Talarn ha explicat que la de l’Empelt és una de les 200 fires que es recuperen al territori després de la pandèmia. Ha assegurat que tot plegat ajuda a recuperar l’autoestima i l’economia de proximitat, ja que les fires són el mecanisme a través del qual cada municipi es reivindica exhibint allò que millor sap fer i, alhora, serveix de revulsiu per a l’economia local.

El president de la Diputació de Lleida ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Llobera i ha visitat la Torre de Peracamps, Bé Cultural d’Interès Nacional que data del segle 15 i que està pendent de restauració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *