Solsona repetirà el mateix mètode de recollida de residus i de reforç de la neteja viària per Carnaval dels dos últims anys

Aquest dissabte i durant tots els dies entre el Dijous Gras i el Dimecres de Cendra, veïns, comerços i bars i restaurants de les zones cèntriques no tindran porta a porta. La mesura afectarà tot el nucli antic, els passatges d’Antoni Guitart i del Vall Fred, la plaça del Camp, el passeig del Pare Claret i els carrers de l’entorn del casal cívic i la sala polivalent. Veïns i botiguers hauran de portar la fracció corresponent de brossa entre les 8 i les 10 del vespre als punts de recollida habilitats a la plaça de Sant Roc, al Camp del Serra i a l’entorn del monument de la sardana de l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. Aquest canvi es fa per evitar possibles actes vandàlics. Pel que fa a bars i restaurants, se’ls recolliran totes les fraccions a les 5 de la matinada, que hauran de treure en bosses separades i sense els bujols habituals. En cas de dubtes, es pot acudir a l’Oficina Ambiental o trucar-hi al 672 60 13 13.

La regidoria de Medi Ambient repeteix el mateix sistema dels últims dos anys en tant que el valora positivament. Així mateix, reforça el servei de neteja viària al centre i a l’entorn de la sala polivalent. Si no gela, es fa amb una màquina hidronetejadora que utilitza aigua no apta per al consum humà. També s’instal·laran una dotzena d’illes de contenidors en punts estratègics del centre pels actes de carrer i els firaires.

D’altra banda, s’instal·laran lavabos portàtils a la plaça de Ribera durant tota la setmana de Carnaval amb servei diari de neteja. Paral·lelament, s’ampliarà l’horari d’obertura dels lavabos de la plaça del Camp. A part de cada tarda de 5 a 7, s’obriran aquest diumenge al matí amb motiu del parc infantil de la comparsa Mata-rucs, el dissabte de l’arribada de 5 de la tarda a 10 del vespre i el Dilluns de Carnaval de 10 del matí a 7 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *