Solsona proposa celebrar Sant Jordi decorant balcons i finestres i amb recomanacions lectores a les xarxes socials

Tot i que el sector editorial i el Gremi de Floristes van anunciar ahir que el Sant Jordi al carrer es traslladarà al 23 de juliol, les regidories de Cultura i Educació i la biblioteca Carles Morató no volen que la jornada de la setmana vinent passi desapercebuda. Sota el lema “Un llibre, el millor escut”, proposen decorar finestres o balcons amb dibuixos o manualitats que representin algun motiu de Sant Jordi i s’acompanyin de l’eslògan. S’han penjat dibuixos de Jordi Torrent per imprimir i pintar als webs infantsdesolsona.cat, de la biblioteca i de l’Ajuntament. Es demana a tothom que se sumi a aquesta iniciativa que comparteixi fotos del resultat final a les xarxes socials amb les etiquetes #SantJordi2020, #SantJordiaCasa, #SantJordialBalcó, #Unllibreelmillorescut i #SantJordiSolsona.

L’altra proposta passa per recomanar llibres amb vídeos publicats a Twitter o Instagram amb les etiquetes anteriors i també #JoRecomano. També s’animen petits i grans a explicar contes amb les mateixes etiquetes i la de #JoExplicounconte.

Per la seva banda, l’Ajuntament publicarà un conte en format audiovisual inspirat en la llegenda de Sant Jordi i adaptat en llengua de signes. És la representació d’un text de Sílvia Torralba editat desinteressadament per Vilà Produccions i amb diverses col·laboracions especials de ciutadans i professionals solsonins que es podrà veure a les xarxes socials del consistori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *