Detenen una persona a Solsona per agredir un agent de la Policia Local que l’advertia de saltar-se el confinament

El cos policial va denunciar ahir a les 11 del matí dues persones que passejaven juntes amb un gos i, a més, lluny del domicili, incomplint les premisses que preveu el decret que regula aquests casos. En advertir-los d’aquesta infracció, una de les persones va agredir un agent, per la qual cosa passarà a disposició judicial.

Des que es va activar l’estat d’alarma, a Solsona s’han aixecat deu actes de denúncia per incompliment del confinament. Les primeres, que ja us explicàvem fa uns dies, van ser per a un grup de quatre amics que es van ajuntar en un mateix domicili mentre que les altres van recaure sobre quatre persones que feien una reunió familiar en un pis.

Malgrat que per ordre del govern espanyol a partir d’avui poden reactivar-se alguns sectors de l’economia, l’Ajuntament de Solsona recorda que el decret d’estat d’alarma continua vigent i fa una crida perquè la ciutadania no es relaxi. En aquest sentit, el consistori apel·la a la responsabilitat col·lectiva de la població en tant que encara ens trobem en una situació d’emergència sanitària i amb un alt risc de propagació del coronavirus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *