Solsona obrirà les piscines municipals el 25 de juny i mantindrà l’oferta ludicoesportiva a partir del 29

El dia 8 se n’obriran les inscripcions presencialment al taulell de les piscines i també, per primer cop, telemàticament, a través de la plataforma piscinesmunicipals.ajsolsona.cat. Les inscripcions en línia i la possibilitat d’adquirir abonaments amb aquesta modalitat són les principals novetats d’aquesta temporada que, si bé la regidoria d’Esports ja volia desenvolupar, la conjuntura ha obligat a accelerar-ho. D’altra banda, els usuaris de les piscines disposaran de connexió wifi lliure.

Les mesures de seguretat derivades de la pandèmia no condicionaran excessivament l’activitat de les piscines. Ho assenyala el regidor d’Esports, Joan Parcerisa:

L’oferta matinal d’activitats per als infants i joves d’entre 3 i 16 anys es farà de 9 a 1 i consistirà en cursets de natació, activitats esportives, tallers i jocs diversos. A la tarda es faran cursets de natació per a adults a les 3 i aiguagim a les 4. Les instal·lacions obriran a ¾ de 9 però no hi haurà servei de canguratge per evitar que es barregin infants de diferents grups. La diferència més significativa és que els vestidors estaran tancats. Al marge d’això, es controlarà l’aforament i la distància física entre persones i es reforçarà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. També es recomana el pagament amb targeta.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *