Solsona formalitzarà aquesta setmana el relleu a l’alcaldia

Serà a través de dos plens extraordinaris. En el primer, demà dimecres a les 9 del vespre, David Rodríguez renunciarà a l’alcaldia. Malgrat això, continuarà com a alcalde en funcions fins dissabte al migdia, quan se celebrarà el ple d’investidura de Judit Gisbert, que tindrà lloc a les 12.

Recordem que a principi de juny David Rodríguez va ser nomenat secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran de la Generalitat. Durant l’estiu, Rodríguez i Gisbert han anat treballant el traspàs. Gisbert, nomenada primera tinenta d’alcalde al juliol, mantindrà les mateixes regidories que fins ara: Cultura, Educació, Igualtat i Salut. Per la seva banda, David Rodríguez continuarà com a regidor fins al ple ordinari d’aquest mes, el dia 30, en què prendrà possessió la vuitena candidata de la llista d’Esquerra, Isabel Roca, que tornarà al consistori. Roca, que ja havia estat regidora de Governació, que fins ara ocupava l’alcalde, es preveu que torni a encapçalar aquesta àrea de Govern. En el mateix ple renunciarà al càrrec el regidor de Junts Xavier Torres, que substituirà César García.

Per tal de fer un seguiment d’aquest relleu a l’alcaldia, dijous, l’endemà del ple de renúncia, entrevistarem el batlle sortint, David Rodríguez, perquè faci balanç d’aquests 11 anys al càrrec i ens expliqui com ha viscut aquesta experiència i com encara el futur. S’emetrà dijous a les 9 del vespre. El dimecres següent, el dia 22, a la mateixa hora, parlarem amb la ja nova alcaldessa, Judit Gisbert, perquè ens expliqui com afronta el repte i quins són els principals projectes que té damunt de la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *