Roger Mas celebra 25 anys de carrera amb un nou disc: Totes les flors

Estem escoltant “Amb la polla i amb l’ou”, el primer single del nou disc de Roger Mas “Totes les flors”, que es posarà a la venda divendres i que es presenta dijous al Mercat de Música Viva de Vic. Està dedicat a la cuinera Carme Ruscalleda, a qui va conèixer quan va treure el disc amb la Cobla Sant Jordi:

“Totes les flors”, l’onzè àlbum del cantautor solsoní, arriba just quan es compleixen 25 anys de carrera. Mas explica que encara que publiqui un disc cada dos o tres anys, els treballa poc a poc. En l’actual, les cançons són recents però el treball de fer-les són 10 anys; en el cas de l’anterior, Parnàs, eren 30, des del primer poema musicat. Roger Mas defineix així “Totes les flors”:

 Al marge de la preestrena que va fer a Solsona en el marc del concert solidari del SOM, els assistents al Mercat de Música Viva de Vic podran escoltar la primera actuació de la gira. Mas espera que aquest esdeveniment sigui el punt de partida a una tornada a la normalitat en la programació de concerts després de les limitacions imposades per la pandèmia.

Recupereu aquí el Plaça Major que li vam dedicar a Roger Mas a finals del 2018 en què fèiem un repàs de la seva trajectòria:

https://enacast.com/solsonafm/embed/podcast?id=solsonafm_podcast_79

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *