Solsona FM emetrà aquest diumenge en directe el sermó del Carnaval

Per primera vegada, el sermó satíric del Carnaval de Solsona, que repassa l’actualitat de l’últim any, es podrà escoltar també en directe per Solsona FM. Serà aquest diumenge pels volts de 2/4 de 12 del migdia, amb la voluntat que aquelles persones que no es puguin acostar a la plaça també puguin gaudir d’aquest acte icònic de la festa.

D’altra banda, a partir de dijous i fins el Dimecres de Cendra, cada dia s’emetrà l’Agenda del Carnaval, amb tota la programació detallada dels actes. Serà a ¾ d’11 del matí, ¾ de 2 del migdia, ¾ de 4 i ¾ de 7 de la tarda i també es podrà descarregar del web solsonafm.cat.

Especial de Carnaval dels Ulls de Clio i el Racó Literari

Aquesta tarda, a les 7, s’estrena el capítol especial de Carnaval dels Ulls de Clio. L’equip del programa recorrerà els carrers de Solsona per copsar si realment la ciutadania sap tant com diu sobre la festa solsonina. També buscarà un pla B de Carnaval per saber, en el cas hipotètic que no hi hagués Carnaval a Solsona, on s’hauria d’anar. Torelló? Sitges? Vilanova i la Geltrú? Sallent? Haureu d’escoltar el programa per descobrir-ho!

D’altra banda, durant tota aquesta setmana, el Racó Literari, amb Angelina Solé, ens oferirà textos relacionats amb el Carnaval.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *