Picasso centra el tercer Cicle d’Estiu del Museu, que arrenca aquest dijous

Ho farà a les 8 del vespre amb una ponència a càrrec de Margarida Cortadella, responsable de la Biblioteca del Museu Picasso de Barcelona. Analitzarà la correspondència entre el pintor malagueny i el seu representant, el poeta i periodista Jaume Sabartés, que mostra la relació de confiança que van mantenir.

El cicle continuarà el dijous 27 amb l’arquitecte i divulgador cultural Miquel del Pozo. Examinarà el paper del pintor en la seu de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, del qual en destaquen els frisos de la façana.

El primer dijous de juliol hi haurà tàndem del professor Jorge de Persia i el músic solsoní i doctor en Art i Musicologia Albert Fontelles. Mantindran un diàleg sobre Picasso i el patrimoni musical català amb els Quatre Gats i el Pavelló de la República de l’Expo de París del 1937 com a teló de fons.

La cloenda del cicle serà l’11 de juliol. Eduard Vallès, cap de col·leccions del MNAC, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, parlarà dels deixos elitista i popular en la biografia de l’artista.

Les conferències d’aquests quatre primers dijous d’estiu es faran a la terrassa del Museu a les 8 del vespre. L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *