Obertes les inscripcions per fer els exàmens de Cambridge a Solsona

Les proves es faran a l’Escola Setelsis el 4 de juny pels nivells B2 i C1 i el 29 de juny per a Young Learners, KET i PET. Les proves estan coordinades per la regidoria d’Educació per mitjà de l’Escola d’Idiomes Sara i Workshop Taller de Llengües.

La inscripció es pot formalitzar fins al dia 29 a través de les escoles i acadèmies o enviant un correu electrònic a l’adreça cambridge@ajsolsona.cat. Per considerar-se vàlida, cal omplir un formulari amb el nom i cognoms, el DNI i la data de naixement i ingressar el cost de la inscripció al número de compte indicat. Els preus ronden els 60 euros en el cas de Young Learners, se situen al voltant dels 100 en el cas del KET i el PET i voregen els 200 euros als altres dos nivells. Un cop s’hagi rebut l’ingrés, es notificarà a les persones interessades i uns dies abans de l’examen se les informarà de l’horari de la convocatòria.

El passat dia 12 una setantena de persones van realitzar les proves de nivell a l’escola Setelsis. Els exàmens oficials de Cambridge s’organitzen a Solsona des del 2016 per motivar la població en l’aprenentatge de la llengua anglesa i proporcionen certificats reconeguts internacionalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *