Oberta la convocatòria d’ajuts de la regidoria de Cultura de Solsona

Hi poden optar associacions i col·lectius culturals i particulars presentant les seves sol·licituds fins al 30 de maig.

Les bases i la partida, de 7.000 euros, són iguals que l’any passat. Hi ha quatre tipus d’ajuts. D’una banda, hi ha les subvencions a particulars per crear i desenvolupar projectes culturals d’autoria local que es duguin a terme a Solsona. De l’altra, se subvencionen iniciatives culturals anuals d’entitats, associacions o col·lectius. També hi ha ajuts extraordinaris a entitats o col·lectius per a activitats puntuals no previsibles en la programació ordinària. Finalment, hi ha la línia per a les festes de barri.

Entre els criteris de valoració hi ha l’interès general del projecte, el seu caire innovador o singular i la recuperació d’aspectes vinculats a la cultura popular i tradicional. També es té en compte la contribució a la difusió i el coneixement del patrimoni cultural local i el foment de la integració, les relacions intergeneracionals o que afavoreixin la col·laboració entre associacions.

Les bases completes dels ajuts i la documentació es poden descarregar al subapartat de Cultura del web municipal. El termini per justificar la subvenció es tancarà el 15 de desembre. L’any passat se’n van beneficiar 14 persones o col·lectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *