Obert el termini per demanar ajuts per a habitatges que entrin a la borsa de lloguer de l’Ajuntament

Els propietaris de pisos que hagin estat almenys un any sense llogar i que s’incorporin a la borsa poden acollir-se a la nova línia d’ajuts de 1.000 euros per pis. Les sol·licituds es poden fer fins al 10 de novembre.

Primer els Serveis Tècnics municipals visitaran l’immoble i després caldrà signar un contracte d’arrendament a través de la Borsa d’habitatge social amb una vigència mínima de 5 anys si la propietat és d’una persona física o de 7 anys si és jurídica. Els propietaris dels més de 460 habitatges buits que l’Ajuntament té censats rebran els propers dies una carta informativa sobre aquesta línia d’ajuts. Les bases completes es poden consultar al web municipal. Aquestes subvencions són les primeres de tres línies per mobilitzar el parc d’habitatges buits del municipi. Ho posa de relleu el regidor d’habitatge, Ramon Xandri:

Les bases d’aquestes línies d’ajuts han estat consensuades pels grups municipals d’Esquerra, Junts per Solsona i Alternativa per Solsona-CUP. El regidor del PSC, Mohamed El Mamoun, va votar-hi en contra en considerar que aquestes subvencions beneficien només els propietaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *