Obert el concurs per escollir la imatge gràfica de la Festa Major

La regidoria de Cultura convoca el certamen per dissenyar tant la coberta com l’interior del programa d’actes. El treball escollit es premiarà amb 500 euros.

És una convocatòria oberta a tothom, amb un màxim de dues propostes per participant, que han de ser originals i inèdites. Les dimensions han de moure’s entre els 22 i els 30 centímetres, en vertical o horitzontal, i la tècnica és lliure. Hi ha de figurar la inscripció “Festa Major 2024 Solsona” i els logotips de l’Ajuntament, Festa patrimonial d’interès nacional i Departament de Cultura.

Es valorarà l’originalitat, la creativitat, la inclusió d’algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació. El jurat estarà format per l’alcaldessa, el regidor de Cultura, els portaveus de tots els grups municipals, un representant dels mitjans de comunicació locals i un artista.

Les obres es poden presentar al registre d’entrades de l’Ajuntament fins al 3 de maig. Podeu trobar les bases completes del concurs al web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *