Marc Barbens i Isabel Pérez formaran tàndem al capdavant de la candidatura independent “Treballem per Solsona”

Per a ells, el nom reflecteix els valors que volen transmetre, amb el treball pel municipi i la ciutat al centre. Defensen que és un nom entenedor i planer, amb una tipografia neta i senzilla, fàcil de llegir i entenedora. El color és el morat, que s’obté de la suma del vermell, que s’associa a l’energia i la força i convida a l’acció; i el blau, que transmet serenor, seguretat i equilibri. La candidatura estarà formada pel mateix equip amb alguna incorporació i posen com a valor l’experiència política que han sumat els últims anys al consistori.

L’actual regidora i portaveu al Consell Comarcal Isabel Pérez tindrà un paper més rellevant en la nova llista. Assegura que se sent més còmoda sense portar unes sigles que la lliguin a les dinàmiques superiors dels partits, que faran que únicament se centrin en els interessos de Solsona. Tot i reconèixer les dificultats que suposa presentar-se com a independents, Isabel Pérez explica que se sent més lliure:

Marc Barbens ha qualificat Pérez d’un dels motors principals del grup i n’ha destacat la seva capacitat de treball impressionant, els bons reflexos en l’àmbit jurídic i el caràcter afable i obert.

El cap de llista de “Treballem per Solsona” afirma que només pensen en clau de ciutat i que obren un nou llibre pel que fa als possibles pactes postelectorals:

Tal com van avançar la setmana passada, les seves prioritats programàtiques passen per millorar les oportunitats econòmiques i d’habitatge, fent de Solsona una ciutat referent de benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *