L’oposició al Consell Comarcal en bloc força un ple extraordinari per demanar que s’apliqui un complement temporal a les treballadores familiars

És una proposta de la CUP que l’executiu va impedir que entrés d’urgència a l’últim ple ordinari de l’ens. Ara, Junts i l’Agrupació d’Electors Independents, també a l’oposició, se sumen a la proposta d’acord dels cupaires per forçar la celebració d’una sessió centrada en la millora de les condicions del personal.

La motivació principal és posar fi a la precarietat de la situació laboral de les treballadores familiars, amb sous per sota dels 1.000 euros, aplicant provisionalment l’augment de les retribucions que consta a la valoració provisional de llocs de treball del Consell Comarcal. Paral·lelament, es demana que es regularitzin els sous de tota la plantilla de l’ens d’acord amb la llei. Oscar Garcia és el portaveu de la CUP:

La proposta d’acord reclama que aquesta regularització s’apliqui amb efectes retroactius des de principi d’any i, en el cas de les treballadores familiars, s’ajusti l’aplicació provisional a l’import que s’aprovi a la valoració de llocs de treball i aquest quedi reflectit a partir de la següent nòmina. Amb aquesta petició de l’oposició, la presidenta disposa de 15 dies hàbils de termini per convocar la sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *