L’Hora de Resistència de Natació i el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple arriben aquest cap de setmana a les piscines municipals

Ja s’han obert les inscripcions per a la 37a edició de l’Hora de Resistència, amb equips mixtos de quatre persones que han de nedar la màxima distància possible durant una hora amb relleus de 42 metres. La prova començarà a les 11 del matí i s’hi pot participar en dues categories: la de fins a 15 anys i la de majors de 16. Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar presencialment a la taquilla de les piscines, per telèfon al 973 48 00 51 o bé per correu electrònic a piscinesmunicipalssolsona@gmail.com. És una prova organitzada per la regidoria d’Esports i l’equip de les instal·lacions amb la col·laboració de Tàndem Solsona, TKS Ribera Sport i l’Hotel Gran Sol. Es repartiran vuit premis entre els primers equips classificats de cada categoria, el grup amb la mitjana d’edat més elevada i el més jove.

D’altra banda, tant dissabte com diumenge en tot l’horari d’obertura, de les 11 del matí a les 8 del vespre, les piscines municipals de Solsona col·laboraran per 27a vegada amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. La recaptació íntegra de les entrades es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones afectades. També es podran comprar samarretes, cantimplores, necessers i bosses per a la piscina de la campanya, amb disseny de la il·lustradora catalana Mariona Tolosa. Durant el confinament, la Fundació Esclerosi Múltiple ha ofert més de 14.000 atencions en línia i telefòniques. Aquesta malaltia crònica del sistema nerviós central afecta unes 9.000 persones a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *