Les restriccions de la pandèmia substitueixen la Setmana de la Gent Gran per “L’estiu més gran”

Es tracta d’una programació d’activitats per a aquest col·lectiu que es repartirà durant tot el mes de juliol i que es farà pública properament. L’objectiu és que la gent gran es mantingui activa i tingui ocasions per socialitzar amb una oferta de lleure atractiva.

Qui impulsa aquesta programació juntament amb el consistori és el Consell de la Gent Gran. Aquest òrgan de participació s’ha retrobat presencialment després de la pandèmia. Han tingut un record per a dos membres que han traspassat els últims mesos: Salvi Nofrarias, que n’era el vicepresident, i mossèn Joan Camps, representant de l’Hospital Pere Màrtir Colomés. També s’ha agraït la dedicació de Lídia Orrit i Josep Maria Massegú, que han deixat l’òrgan. L’Ajuntament, per la seva banda, ha agraït que s’hagin mantingut el grup de caminada i les tardes de música els últims mesos.

El Consell de la Gent Gran busca noves incorporacions

El Consell de la Gent Gran està en plena renovació i és per això que fa una crida a tothom qui vulgui participar-hi per incorporar veus noves. Aquest òrgan canalitza les demandes del col·lectiu al consistori i s’organitza en les comissions de salut, trànsit i urbanisme, relacions institucionals i activitats. En formen part representants de tots els grups municipals i de diverses entitats així com ciutadans a títol particular. Qui vulgui incorporar-s’hi es pot adreçar a qualsevol membre de la Junta o als Serveis Socials de l’Ajuntament, escriure a la bústia del Casal Cívic o enviar un correu electrònic a cggsolsona@gmail.com. Així mateix, es posen a disposició de tota la població de la comarca que vulgui fer-li arribar propostes, queixes o inquietuds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *