El cantant solsoní Marc Anglarill publica el seu segon disc: The Crooner

Estem escoltant The Crooner, el segon disc del cantant solsoní Marc Anglarill, que acaba de publicar. Més que un àlbum es tracta d’un concert, fruit de l’adaptació de les seves actuacions a la situació de pandèmia, a causa de la qual ha hagut de deixar el repertori de ball en un segon terme. Reconeix que ha pogut publicar el disc perquè tant a nivell d’agenda com vocalment, les poques actuacions li han donat temps per gestar-lo. Marc Anglarill explica l’origen del disc:

The Crooner compta amb les col·laboracions del saxofonista osonenc Pep Poblet, Noemí Pasquina al violoncel i Gregori Farràs al piano, entre d’altres cantants. Properament es podrà adquirir en alguns punts de venda i, mentrestant, es pot reservar a través de les xarxes socials. Pel que fa al videoclip, també té segell solsoní:

  Anglarill reconeix que gràcies a tenir el concert The Crooner ha pogut fer moltes actuacions. Tot i que la seva manera de treballar ha canviat, mica en mica es torna a assemblar a la d’abans. Aquest mes té programades una vintena d’actuacions mentre que l’any passat per aquestes dates en van ser 7 o 8. Tot i que l’agenda es va tancant a última hora, preveu que aquest serà un bon estiu. Qui el vulgui veure en directe a Solsona tindrà una oportunitat el 28 d’agost a la plaça del Camp. L’última revetlla de l’estiu serà el concert “Des de l’ànima”, acompanyat de Gregori Farràs al piano de cua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *