Les restriccions d’accés al punt d’emergència de deixalles de Sant Llorenç fan incrementar la recollida porta a porta

Ho posa de manifest l’Ajuntament en un comunicat deu dies després d’implementar-se la mesura. Tot i que inicialment estava previst obrir-lo només els diumenges de 8 del matí a 8 del vespre, s’ha flexibilitzat l’horari per qüestions logístiques i obren des de dissabte al vespre fins dilluns al matí. La resta de dies, l’alternativa és la deixalleria.

L’alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu, assegura que s’ha notat una disminució de les aportacions al punt d’emergència el diumenge, però hi continua arribant brossa sense separar. L’equip de govern es mostra disposat a començar a imposar les primeres sancions. També s’han detectat una trentena d’infractors de dilluns a dissabte, que han estat identificats i s’hi ha contactat. En aquest cas, o bé van deixar la bossa de la brossa a la porta del punt d’emergència o bé la van llençar pel damunt de la tanca.

La setmana vinent, l’equip de govern farà una reunió de seguiment de les noves mesures de la recollida de deixalles i planificar les següents accions. A banda de cartes d’avís a comunitats de veïns i allotjaments turístics, s’està treballant per millorar el control d’accés al punt d’emergència. També es debatran les queixes i propostes que els veïns han tramès a l’Ajuntament com incrementar les hores d’obertura de la deixalleria, augmentar els dies de la recollida porta a porta i fer una xerrada informativa pública per explicar les noves mesures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *