Les institucions locals solsonines difondran una campanya informativa sobre la interrupció voluntària de l’embaràs coincidint amb el 8M

Es difondrà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès durant la setmana vinent, en el marc del Dia Internacional de les Dones. La campanya vol donar resposta a preguntes com quin és el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs, què en diu la llei, en quins supòsits es pot dur a terme, quins mètodes d’avortament hi ha, quins tràmits cal cursar i on adreçar-se.

És una iniciativa de les regidories de Salut, Igualtat, Joventut i Afers Socials de l’Ajuntament solsoní i de la conselleria comarcal d’Afers Socials participada per diverses entitats i coordinada per Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

L’alcalde, David Rodríguez, defensa que a les institucions locals els correspon defensar els drets de la ciutadania de manera propositiva. Subratlla que la seva voluntat no és fer batalles dialèctiques amb cap altra institució, sinó vetllar pels drets fonamentals amb la feina del dia a dia dels serveis públics. Rodríguez referma que és amb l’acció que ens desmarquem de discursos que criminalitzen un dret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *