Les biblioteques de Solsona i Sant Llorenç organitzen una visita guiada a les instal·lacions de la Llosa del Cavall

Es farà divendres de la setmana que ve a les 12 del migdia i està oberta a tota la població de la comarca. S’emmarca en el projecte “Aigua = Vida, natura i lectura” i es complementa amb una exposició de llibres sobre l’aigua.

L’objectiu és descobrir a fons les característiques d’un embassament, el seu funcionament i les seves finalitats. Hi col·labora l’Agència Catalana de l’Aigua, que s’encarrega de l’explotació del pantà.

La visita és gratuïta però cal inscriure-s’hi abans de dimecres a la biblioteca de Solsona o a la de Sant Llorenç. El desplaçament fins al pantà es farà en vehicles privats i es demana arribar deu minuts abans al punt de trobada, la caseta de vigilància del pantà.

Els dos equipaments exposen aquests dies una sèrie de llibres sobre l’aigua que els ha fet arribar la Central de Biblioteques de Lleida per incorporar al seu fons. El projecte “Aigua = Vida, natura i lectura” és un projecte conjunt de les biblioteques públiques de Lleida i les Terres de l’Ebre per conscienciar sobre el desenvolupament sostenible i el canvi climàtic i la importància de l’aigua en l’equilibri del medi ambient. L’objectiu és que les biblioteques siguin agents impulsors en l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible que persegueix l’Agenda 2030.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *