L’avaria massiva que té Solsona sense internet des de fa un dia i mig segueix sense resoldre’s

Malgrat que els tècnics hi han treballat tota la nit, la companyia Telefónica és incapaç de donar una previsió per restablir el servei, interromput des de dimarts al vespre.

L’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal s’han adreçat al Departament de Polítiques Digitals i al CTTI de la Generalitat, i tant el conseller, Jordi Puigneró, com el secretari, David Ferrer, fan pressió per resoldre la incidència al més aviat possible.

L’Oficina del Consumidor del Solsonès recorda que tots els usuaris afectats tenen dret a rebre una indemnització pel temps que han estat sense servei. Es recomana contactar amb la companyia telefònica per telèfon o per l’aplicació web per cursar la reclamació. En cas de fer-ho telefònicament, és important demanar el número de reclamació per presentar-lo a l’Oficina del Consumidor. Si algú necessita assessorament per fer aquest tràmit, pot trucar al Consell Comarcal, al 973482003, i concertar hora amb la tècnica de Consum.

Des del Centre Sanitari informen que a causa dels problemes amb la xarxa, diversos tràmits ordinaris han quedat interromputs. Aquest fet se suma a la situació de pandèmia. La direcció de l’ens demana paciència per aquest contratemps. Amb tot, des d’ahir a la tarda el telèfon del Centre Sanitari ja està operatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *