L’atur millora lleugerament al Solsonès, amb 8 persones que han trobat feina durant el mes d’abril

Si ens fixem poble per poble, però, Solsona ha incorporat fins a 16 persones al mercat laboral.

Ara mateix, la capital concentra el 81% de desocupats de la comarca, amb 376 persones sense feina. Mentrestant, a la resta del territori, hi ha hagut pocs moviments. Només han millorat les dades Castellar de la Ribera, Navès, Odèn i Pinell on una persona de cada poble ha trobat feina durant el mes d’abril. Per contra, 5 pobles han vist com la seva llista d’aturats augmentava. On més s’ha notat ha estat a Olius i la Coma i la Pedra, amb 5 i 3 nous aturats.

I al conjunt de Catalunya tornem a tenir bones notícies amb un nou rècord d’ocupació i amb unes llistes d’atur que continuen baixant i aquest cop s’han reduït en més de 7.000 persones.

Des del Govern, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, admetia que les xifres eren positives gràcies al fet que la Setmana Santa hagi caigut, en part, a l’abril. De totes maneres, destacava la millora en el sector industrial:

Tot plegat, en un mes d’abril en què l’afiliació a la Seguretat Social va augmentar a totes les demarcacions de Catalunya, excepte a la de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *