L’alcalde de Solsona fa una crida als pares i mares d’adolescents perquè evitin trobades durant el Carnaval

David Rodríguez ha llençat aquest prec a les portes del que qualifica com “el Dijous Gras més magre que recordem a Solsona”. L’alcalde admet que molts ciutadans i comparses saben que el millor que poden fer és quedar-se a casa i, en aquest sentit, les xarxes socials van plenes de les bates de les comparses amb el lema “Ens quedem a casa”. Es tracta d’una crida que ha fet en aquest sentit l’Associació de Festes del Carnaval que Rodríguez agraeix.

 Amb tot, té por que especialment alguns joves no segueixin aquestes consignes:

        L’alcalde de Solsona posa de relleu que, si bé la primera onada va passar bastant per sobre a la ciutat, aquesta ens ha afectat de ple i hem de lamentar unes quantes defuncions. David Rodríguez subratlla que les xifres de contagi a Solsona no minven i continuen amb un índex de rebrot massa alt, i és per això que ens hi juguem molt. El batlle afirma que encara hi ha massa morts per culpa de la pandèmia a casa nostra i, en aquest sentit, fa una crida a quedar-se a casa per Carnaval.

Per la seva banda, la Junta apel·la a la responsabilitat de tothom per poder fer un Carnaval com el que ens mereixem l’any que ve. Destaquen que aquest no és un any de celebracions i festes i demanen a tothom que eviti trobades, utilitzi mascareta i mantingui la distància. L’Associació de Festes convida la ciutadania a viure la festa d’una altra manera, recordant temps millors i emocionant-se amb les músiques i els gegants.

Paral·lelament, la productora solsonina Vilà Produccions ha elaborat desinteressadament un espot de sensibilització amb la col·laboració de ciutadans i entitats locals. El lema és “La Covid no és una festa. La Covid mata”. S’hi pot veure una noia jove connectada a un respirador a qui la mort ve a buscar:

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *