En Comú Podem defensa la seva proposta de Llei d’Equitat Territorial des de la biblioteca de Solsona

Ho han fet en el marc de la campanya electoral dels comicis de diumenge el cap de llista de la formació per Lleida, Jaume Moya, acompanyat de la regidora i diputada provincial Elena Ferré i el diputat al Parlament de la Catalunya Central Marc Parés. En Comú Podem vol impulsar polítiques d’arrelament al territori que passen per aspectes com el dret a l’habitatge i a l’emancipació dels joves, l’arribada de la fibra òptica a tot el territori, la promoció de la indústria verda i la creació d’un nou model turístic. Tot plegat, defugint els centralismes. Elena Ferré, d’En Comú Podem:

La proposta de llei dels comuns passa per reconèixer l’equitat territorial com a dret, planificar les diferents inversions necessàries al territori de forma integral des dels diferents departaments de la Generalitat i exportar el projecte de Llei de Barris en àrees rurals. En Comú Podem considera que precisament la nostra comarca és una de les principals destinatàries d’aquesta legislació. Marc Parés:

El cap de llista dels comuns per Lleida, Jaume Moya, parla de la necessitat de configurar un territori de drets a partir de la Llei d’Equitat Territorial:

En aquest sentit, Moya ha apel·lat a la salut, l’educació i la cultura com a drets bàsics. El candidat d’En Comú Podem ha manifestat el seu suport als treballadors del Centre Sanitari i n’ha qualificat la gestió de nefasta. Jaume Moya també ha reclamat la necessitat de posar els ajuntaments com a motors de la vertebració del territori dotant-los de més recursos i confiança per part de les administracions superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *