L’alcalde de Solsona defensa que s’han denunciat els autors de les pintades al local d’ERC per reparar els danys causats al patrimoni comú de la ciutat

David Rodríguez ha volgut aclarir diverses qüestions relacionades amb aquest tema en un fil a Twitter després que el CDR Solsonès hagi informat que dues persones han estat citades a declarar pels fets del passat 15 de gener. L’alcalde argumenta que les despeses que l’acció va comportar per la reparació de desperfectes en l’espai públic no han de ser sufragades pel conjunt dels ciutadans, sinó per les persones responsables d’aquesta, que van ser identificades la mateixa nit dels fets. Afirma que aquest és el motiu de la denúncia, una decisió “privativa i solidària” de l’equip de govern solsoní en virtut del seu compromís amb la bona gestió dels recursos públics i assenyala que no n’han estat partícips altres persones, ni col·lectius, ni cap formació política de la ciutat. Rodríguez rebla que el govern de l’Ajuntament sempre ha defensat la llibertat d’expressió, d’opinió i manifestació com un dret fonamental i que així seguirà fent-ho però que aquests drets s’han d’exercir d’una manera cívica i des del respecte.

Per la seva banda, el CDR Solsonès lamenta la repressió i convoca la ciutadania a una concentració de suport a les dues persones denunciades per Esquerra i l’Ajuntament, citades a declarar per coaccions avui a les 6 de la tarda a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *