L’Ajuntament de Solsona treu a concurs dues places d’oficial de serveis funeraris

Es tracta de dos contractes a jornada completa amb horaris a determinar segons les necessitats del servei. Les funcions atribuïdes a aquests llocs de treball són la tramitació de documentació administrativa com el certificat de defunció, organitzar i donar suport logístic en la cerimònia del funeral i controlar les instal·lacions del tanatori. També caldrà que els aspirants desenvolupin treballs de tanatopràxia, facin els pregons i recullin i traslladin els difunts. En els períodes en què no hi hagi difunts, se’ls podran encomanar tasques pròpies de l’Ajuntament corresponents a categories similars a la seva.

Per aspirar a aquest lloc de treball cal ser major de 16 anys, tenir el graduat Escolar, d’ESO, tècnic auxiliar o equivalent i el nivell elemental de català, així com el permís de conduir B.

El procés de selecció constarà d’una primera fase d’oposició, en la qual caldrà superar proves basades en el temari que consta a la convocatòria. Posteriorment, caldrà superar una entrevista personal. Pel que fa a la segona fase, la de concurs, es valorarà l’experiència laboral en serveis funeraris i la formació relacionada amb el lloc de treball a cobrir. Les persones interessades en les places d’oficial de serveis funeraris tenen temps de presentar la sol·licitud fins al 28 de maig. Les bases completes es poden consultar a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *