La biblioteca de Solsona se suma a una campanya per fomentar la recollida selectiva d’aparells elèctrics i electrònics

Tindrà lloc entre el 13 de maig i el 6 de juny i constarà d’una sessió de contacontes, un taller de reparació d’aparells, un videofòrum i una exposició. Excepte a la mostra, a la resta de propostes cal apuntar-s’hi prèviament i ja se n’han obert les inscripcions.

L’activitat de contacontes, adreçada a infants de 4 a 10 anys amb una persona adulta acompanyant, es farà el 13 de maig a les 6 de la tarda. A través de la màgia, un conte i un taller, els més petits descobriran la importància de reciclar i cuidar el planeta.

Dues propostes per al públic a partir de 16 anys. D’una banda, el 17 de maig a la tarda es farà un taller de dues hores per aprendre a cuidar els aparells elèctrics i electrònics i a fer reparacions senzilles. Es recomana als participants que portin un petit electrodomèstic per reparar. D’altra banda, el 31 de maig es projectarà el documental “La tragèdia electrònica” i es farà un videofòrum al voltant d’aquesta cinta.

Per participar a aquestes activitats, cal apuntar-s’hi prèviament a la biblioteca ja sigui presencialment, trucant al 973 48 38 39 o bé enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. Hi ha temps fins al dia abans de l’activitat o fins que se n’exhaureixin les places.

D’altra banda, del 2 al 6 de juny al saló de les Homilies d’Organyà s’hi instal·larà una exposició itinerant sobre residus d’aparells elèctrics i electrònics. Es podrà veure en l’horari de l’equipament i també durant el cap de setmana, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Totes aquestes propostes s’emmarquen en la iniciativa “Canvia el xip. Recicla’ls”, que es durà a terme en una setantena de biblioteques d’arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *