L’Agència de Desenvolupament Local organitza un curs intensiu de cambrer de sala

 Es durà a terme al Centre Cívic de Cardona entre l’1 i el 9 de juliol i ja se n’han obert les inscripcions. S’adreça a les persones que vulguin treballar de cambrers de sala o que ja ho facin i vulguin millorar les seves oportunitats professionals i consolidar el seu lloc de treball. Poden beneficiar-se les persones registrades com a demandants d’ocupació al SOC, en situació d’atur o per a la millora de feina.

El curs té una durada de 30 hores i porta per títol “Servei de sala amb cap i cor”. Abordarà coneixements tècnics de la professió i competències transversals com l’actitud en l’atenció al client, el lideratge, la correcció, el llenguatge postural, la gestió de l’estrès i les relacions internes amb l’equip de treball.

Serà eminentment pràctic i també es faran visites a productors locals. En finalitzar el curs, qui ho vulgui podrà fer pràctiques no laborals en restaurants del Solsonès i Cardona a través d’un conveni. Les inscripcions a la formació es poden fer en línia. Per a més informació podeu contactar amb el Servei Connectem trucant al 973 48 10 09.

Aquesta formació també està pensada per afavorir que les empreses d’hostaleria i restauració trobin personal qualificat per contractar i donar resposta al desajust entre l’oferta i la demanda de professionals de sala al mercat de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *