L’Actua de l’Arada programa dues activitats formatives per aquesta setmana

La primera arribarà divendres a les 6 de la tarda a la biblioteca i és de comunicació per a entitats: “Com comunicar per a ser més”. Es tracta d’un taller teòric i pràctic on s’abordarà la comunicació des d’una perspectiva feminista i inclusiva. Es farà una autodiagnosi de les entitats participants i també es treballarà la comunicació interpersonal des d’un punt de vista feminista, analitzant com es comuniquen les integrants dels col·lectius i com acullen les persones noves. La formació anirà a càrrec de Laura Ulldemolins, tècnica de l’Arada i experta en comunicació social.

La següent cita és dissabte a les 10 del matí a Prades de la Molsosa. S’hi farà la catorzena edició del taller de poda de restauració d’arbres fruiters antics. Com sempre, l’impartirà Tomàs Llop, agricultor i expert en el tractament de varietats locals d’arbres fruiters. Farà una introducció teòrica i després els participants podran posar en pràctica els coneixements adquirits.

El taller de comunicació per a entitats és gratuït i el taller de poda costa 12 euros, que es pagaran un cop feta la inscripció. Hi haurà un 30% de descompte per a les sòcies de Territori de Masies i un 20% per als de La Directa. Per participar en qualsevol de les dues activitats cal apuntar-se per correu electrònic a actua@larada.coop o trucant al 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *