El Consell Comarcal fa una crida al teixit econòmic a afegir-se al Directori d’Empreses per a la Transició Energètica

És una iniciativa de les oficines comarcals d’aquest àmbit del Solsonès, el Pallars Jussà, la Noguera, la Cerdanya i l’Alt Urgell amb l’objectiu de consolidar una xarxa d’empreses compromeses amb aquesta causa, fomentant la col·laboració i l’intercanvi de coneixements.

El directori està integrat actualment per 36 empreses, 20 de les quals, de fora de l’àmbit local. 7 són de Barcelona i 3 de Madrid. El Solsonès n’hi té 9, 3 són de la Cerdanya, dues de l’Alt Urgell i una de la Noguera i una altra del Pallars Jussà. Diversitat en la naturalesa jurídica de les empreses participants: 25 societats limitades, 7 cooperatives, 3 autònoms i una fundació. El directori vol convertir-se en el referent empresarial per a la transformació energètica en aquestes comarques. Registrar-s’hi no té cap cost per a les empreses i pot aportar beneficis tant a les comarques com a les empreses participants. L’enllaç per donar-s’hi d’alta és empreses.transicioenergeticapirineu.cat/alta.

‘El Solsonès en transició energètica’

En aquesta mateixa línia, l’Oficina Comarcal de Transició Energètica i aquesta emissora, amb el suport de l’Institut Català d’Energia, impulsem “El Solsonès en transició energètica”. Es tracta d’un programa quinzenal que s’emet els divendres a les 11 del matí i els diumenges a les 6 de la tarda en el qual s’entrevisten persones expertes en cada temàtica concreta. Fins ara s’ha fet una introducció general a les energies renovables al Solsonès i s’ha parlat de l’impacte de la factura energètica a l’economia domèstica des del punt de vista social i del consum. Qui vulgui enviar propostes de temes per tractar en aquest pòdcast pot enviar un correu electrònic a octesolsones@elsolsones.cat. Els programes emesos es poden recuperar a través del web de Solsona FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *