Lacetània Teatre reivindicarà la bellesa del fet d’estar vius en l’obra de Festa Major

Porta per títol “La nostra ciutat”, s’ambienta en una ciutat petita i en mostra el pas del temps en un període d’entre 15 i 20 anys. Se n’oferiran cinc funcions entre els dies 5 i 15 de setembre al Teatre Comarcal, amb aforament reduït a 88 persones per garantir les distàncies de seguretat pertinents. El director del muntatge, Mia Parcerisa, destaca que és una obra coral amb molts personatges idònia pel moment que ens ha tocat viure:

Al marge de l’ocupació d’un terç de les butaques del Teatre Comarcal, Lacetània ha estat assajant l’obra sense tenir garantires que finalment es pogués dur a terme. En aquest sentit, l’espectacle s’ha dissenyant evitant el contacte entre els actors i reivindicant l’espai arquitectònic que acull els actes culturals com un espai de seguretat. Parcerisa posa de relleu tant l’esforç de la companyia com del consistori per fer-ho fàcil, segur i acollidor per a tothom. A banda de reivindicar la cultura com a servei essencial per la comunitat, també hi haurà un vessant solidari.  Part dels diners que es recaptin es destinaran al Fons Emergència Social.

“La nostra ciutat” es podrà veure al Teatre Comarcal els dies 5, 7 i 12 de setembre a les 10 de la nit i els diumenges 6 i 13 a les 6 de la tarda. L’obra dura prop d’una hora i mitja i és apta per a tots els públics. L’entrada general costa 12 euros, amb descomptes per als menors de 16 anys i socis de Lacetània. Les entrades es poden comprar en línia a entrades.turismesolsones.com o bé a la taquilla del Teatre a partir d’una hora abans de cada funció.

      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *