La Regió Policial Central “viu un moment dolç” pel que fa a la seguretat

Així es va manifestar ahir a Sant Fruitós de Bages, en el marc del Dia de les Esquadres. La cap de la regió policial, la comissària Alícia Moriana, va explicar que la Catalunya Central, que inclou  l’Anoia, Bages, Berguedà, Osona i Solsonès, és la segona més segura de Catalunya:

Un acte que també va servir per homenatjar les gairebé 200 persones del cos entre interns i externs. 

És una informació que contrasta i molt amb la sensació que hi ha a la capital d’aquesta regió central, Manresa, on no fa ni un any que se celebrava una concentració multitudinària per denunciar, precisament, un augment preocupant de la inseguretat. Un fet que, ja en el seu moment, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, deia que era més aviat una sensació, perquè les dades no ho avalaven. 

La trobada d’ahir també va servir per asseure de costat a Moriana amb Eduard Sallent, actual comissari en cap dels Mossos. Tots dos són candidats a ocupar la plaça de major, el màxim rang del cos. En el cas d’ella, va defensar que l’avalen 28 anys d’experiència:

També va ser una de les primeres dones en entrar al cos. Tot i això, assegurava que ahir no va parlar d’aquest tema amb Sallent, perquè era un dia de celebració, més que no pas de rivalitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *