La regidoria d’Esports prioritza els tràmits en línia per a la temporada d’estiu a les piscines municipals

Enguany es potencia que les inscripcions, la reserva i el pagament d’activitats, entrades i abonaments es faci a través del web piscinesmunicipals.ajsolsona.cat. Amb tot, també es podran continuar fent presencialment a les instal·lacions, que obriran el dia 25.

El 7 de juny s’obriran les inscripcions a l’oferta d’activitats ludicoesportives per a infants i joves de 3 a 16 anys. Es duran a terme entre el 28 de juny i el 27 d’agost amb inscripcions per setmanes, que es poden formalitzar fins al dimecres anterior. L’horari és de 9 a 1, amb canguratge gratuït mitja hora abans de començar. S’hi duen a terme cursets de natació, esports, jocs de taula, tallers i activitats de coneixement de l’entorn. Enguany es reobre el vas petit de la piscina, tancat l’estiu passat per l’esfondrament del mur de l’institut. Així, els més petits podran tornar a fer les activitats a les piscines municipals. Pel que fa als adults, continua l’oferta de cursets de dilluns a divendres a les 3 i aiguagim a les 4. Tota l’oferta es pot descarregar del web municipal.

Una altra de les novetats és que els usuaris tindran zona de wifi lliure. Per motius sanitaris, hi haurà un accés més controlat.

En el ple d’ahir, la CUP va demanar ampliar l’horari de les activitats infantils per facilitar la conciliació familiar, proposant que es quedin a dinar a les instal·lacions amb la supervisió de monitors. El govern veu complicada aquesta opció a un mes d’iniciar la temporada tant pels requeriments sanitaris com a nivell pressupostari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *